Lähiliikuntapaikkoja enemmän ja useammat välineet

Lähiliikuntapaikkoja enemmän ja useammat välineet

9.2.2017

Vaikka kollegani irvailikin siitä, että en ole kovin uskottava liikunnan puolestapuhuja, aion silti puhua paljon ja aktiivisesti liikunnan ja liikkumisen puolesta.

Sote tulee ja niin tulee maakuntauudistuskin. Huoli sitä, että yli puolet kaupungin rahoista menee maakunnan hallittaviksi on vahva. Meille tuleville kaupunginvaltuutetuille jää mahdollisuudet kannustaa helsinkiläisiä kaikin mahdollisin tavoin liikkumaan ja pitämään itsestään muutenkin huolta. Eikä muuten haittaisi,  vaikka täällä kasvaisi mahdollinen huippu-urheilusukupolvi samalla, kun liikumme ja harrastamme.

Harrastamisen pitää olla hauskanpidon lisäksi helppoa. Lähiliikuntapaikkojen lisääminen, hyvä ylläpito, mahdollisuuksien lisääminen ja kynnysten madaltaminen pitää olla jokaisen tulevan kaupunginvaltuutetun listalla. Omallani se ainakin on. Saatan jopa tehdä omaan liikuntavoitteisiini liittyvän lupauksen, jos joku oikein lähtee haastamaan.