Hauska tutustua! Olin tuossa taannoin keväällä ehdolla kuntavaaleissa Helsingin kaupunginvaltuustoon. Ihan ei äänisaalis riittänyt valtuustopaikkaan, mutta sain hienoja luottamustehtäviä. Olen kulttuurijaoksen sekä maakuntahallituksen varajäsen. Sisäistä kulttuurihuuhkajaani herättelee hallintoneuvoston jäsenyys Akseli Gallen-Kallelan säätiössä. Näiden luottamuksenosoitusten ulkopuolelta sain vielä kutsun suomalaisen barokkiorkesteri FiBOn hallitukseen. Tulin toisessa kokouksessa valituksi varapuheenjohtajaksi. Kiitos kunniasta. Kulttuuri olkoon ilomme!

Helsinki on erityisen hieno paikka. Lapsuudesta saakka sydämeni on sykkinyt kaupungille, jonne olen aina palannut takaisin. Pienenä poikana aloitin päivittäisen kulkemisen Vantaalta Ruskeasuolle kouluun, korkeakouluopinnot veivät Vaasaan, Saksaan ja Islantiin. Työt kuljettivat myöhemmin Berliiniin, jossa vastasin Helsingin kaupungin viestinnästä saksankielisessä Euroopassa – tehtäväni oli saada kansainvälinen media ja saksalaiset hurmaantumaan kansainvälisestä ja vetovoimaisesta Suomen pääkaupungista.

Asuinpa missä tahansa, Helsinki on vetänyt minua puoleensa. Täällä haluan elää ja Helsingin ja helsinkiläisten eteen haluan tehdä töitä.

Työssä ja elämässä olen tottunut toimimaan: olipa kyse talouden kysymysten pallottelusta nykyisessä työssäni ajatuspaja Liberan operatiivisena johtajana, kokoomuspuolueen vaaliviestinnästä, asiakkaan bisneksen uudelleenmäärittelystä mainosmiehenä tai muuttokuormien kuljettamisesta muuttomiehenä. Toiminnan miehestä on hyötyä myös päätöksenteossa; sanoista tekoihin, taloudesta toimintaan.

Tinkimätön ratkaisukeskeisyys virtaa veressäni vahvana. Haluan saada asiat valmiiksi ja toimimaan. Katson kauas tulevaisuuteen. Nautitaan toki tästä hetkestä ja aina auringonnousun myötä koittavasta huomisesta.

Tulevina vuosina Helsingin kaupungilla on paljon tehtävää. Kaikessa tässä haluan olla mukana, jotta kaupunkilaisten ei tarvitse huolehtia, vaan he voivat keskittyä elämäänsä. Me tulevat valtuutetut olemme kaupunkilaisten asialla.

Kaupungin toiminnan pitää olla sellaista, että meillä riittää rahkeet tuottaa hyvinvointia, niille jotka eivät siitä pysty itse huolehtimaan. Samaan aikaan kaikille pitää antaa vapaus elää parhaaksi katsomallaan tavalla. Budjettikehykset pitää rakentaa niin, että raha riittää terveyteen, kouluihin, kasvatukseen, kirjastoihin, osaamiseen, teiden auraamiseen ja moneen muuhun olennaisen tärkeään arkiseen asiaan. Kaupungin hallintoa pitää rakentaa ja kehittää sellaiseen suuntaan, jossa kaupunkilainen ei asioita hoitaessaan joudu luukulta toiselle, jonottamaan jonottamasta päästyään.

Helsingin pitää olla kaupunki, jossa jokainen kaupunkilainen osallistuu, pitää kotikaupunkinsa puolta ja toivottaa uudet kaupunkilaiset tervetulleiksi.

Näpit irti hauskuudesta!

Tule mukaan tiimiin

Kampanjaa eikä vaalityötä tehdä yksin. Tule mukaan – kaikki apu on arvokasta, tunnista viikkoihin, neuvoista käytäntöön. Ilmoittaudu tiimiini, niin pidän sinut ajan tasalla.